Ora de publicitate

Despre TV Screen

Ce este TV Screen-ul?

 • Forma de outdoor utilizata la scara larga si cu mare succes in tari ca : SUA, Rusia, Olanda, Israel, Bulgaria
 • O forma de publicitate de mare impact, cu vizibilate de invidiat atat ziua cat si noaptea
 • O forma de publicitate foarte eficienta din punct de vedere al costurilor
 • Un suport revolutionar care intruchipeaza crezul nostru: PERFORMANTA prin INOVATIE

Avantajele TV Screen-ului

 • Panourile publicitare de tip LED SCREEN furnizeaza un mediu atractiv si eficient de publicitate
 • Ele sunt ideale pentru a face cunoscute ofertele speciale, introducerea de produse noi, promotii si alte evenimente
 • Ecranele electronice video sunt considerate cele mai noi si mai fiabile medii de publicitate exterioara ale mileniului 3
 • Aceste ecrane sunt capabile sa afiseze imaginile si informatia ca si un televizor , chiar si in lumina directa a soarelui
 • Publicitatea cu ecrane cu postere sau bannere, chiar daca apar atragatoare care sunt nou instalate, devin plictisitoare si chiar de neobservat dupa cateva zile, comparativ cu ecranele electronice video, care afiseaza la fiecare cateva secunde alt spot publicitar
 • Calitate deosebita si o imagine dinamica
 • Flexibilitate si rapiditate in desfasurarea campaniei publicitare
 • Fara costuri suplimentare de productie

Despre Marketing

Marketingul

Reprezinta "stiinta si arta de a convinge clientii sa cumpere".

Philip Kotler definea marketingul ca "un proces social si managerial prin care indivizi sau grupuri de indivizi obtin ceea ce le este necesar si doresc prin crearea, oferirea si schimbul de produse si servicii avand o anumita valoare".

"Marketingul este un proces permanent prin care oamenii sunt incurajati sa ia o decizie de cumparare, de folosire, de urmare sau de conformare a unui produs, serviciu sau valori ale altei persoane. Simplu, daca nu faciliteaza "vanzarea" unui produs atunci nu este marketing. "

Popular, "marketing" reprezinta promovarea produselor, mai ales publicitatea si brandingul. Totusi, in limbaj profesional termenul are un spectru mai mare de intelesuri care au ca element comun punerea in centrul atentiei a clientilor. Produsele sunt dezvoltate pentru a satisface dorintele unor grupuri de clienti, si, in anumite cazuri, chiar a unor clienti anume. McCarthy a impartit marketingul in patru segmente de activitate. Topologia lui a devenit universal recunoscuta, iar setul lui de 4P a devenit un termen al limbajului.

Cei patru P sunt :

Produs: Aspectele de Managementul produsului si marketing de produs se ocupa de specificatiile bunului sau produsului in cauza, si la modul in care relationeaza la nevoile si dorintele utilizatorului final.

Pret: Se refera la procesul de stabilire a pretului pentru un produs, inclusiv reducerile de pret.

Promovare: Include reclama, relatiile publice, publicitatea si vanzarile personale, si se refera la diferite metode de promovare a unui produs, brand sau companie.

Plasament sau distributie, se refera la modul in care produsul ajunge la client; spre exemplu, plasamentul la locul vanzarii sau desfacerii cu amanuntul. Acest al patrulea P face referinta la locul unde produsul sau serviciul este vandut, exemplu regiune geografica sau ramura industriala.


Copyright © 2008 Coriax Media
Design by UNIGRAPHICS
Finante
TraficMeter.ro